Advertisement

Gülben Ergen Mustafa Ares Erdoğan / Gulben Ergen Eski Esi Mustafa Erdogan Yonettigi Gosteriyi Izledi Haberler : Gülben ergen, mustafa erdoğan ile yaptığı evlilikten olan ikizleri ares ve güney erdoğan'ın doğumdan sonraki fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı.

Gülben Ergen Mustafa Ares Erdoğan / Gulben Ergen Eski Esi Mustafa Erdogan Yonettigi Gosteriyi Izledi Haberler : Gülben ergen, mustafa erdoğan ile yaptığı evlilikten olan ikizleri ares ve güney erdoğan'ın doğumdan sonraki fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı.. Ergen, partiye atlas ve ikiz oğulları ares ile güney'i alarak geldi. Gülben ergen ve çocuklarını atatürk havalimanı'nda dört yıl önce boşandığı eşi mustafa erdoğan karşıladı. Mustafa erdoğan, doğum günü partisinden gülben ergen'in olmadığı fotoğrafı seçti, sayfasından paylaştı. Gülben ergen ve mustafa erdoğan'ın 2009 yılında dünyaya gelen ikizleri güney ve ares, doğum gününü kutladı. Çiftin çocukları atlas ve ikizleri ares ile güney'in velayti ise anneleri gülben ergen'e verildi.

Tartışma instagram sayfasına da taşındı. Atlas, ares ve güney'i bakıcıları uzaklaştırdı. Gülben ergen kavgaya rağmen instagram'da bir aile fotoğrafı paylaştı. Tatil bitti, ergen de önceki gün türkiye'ye döndü. Şarkıcı gülben ergen'in mustafa erdoğan ile evliliğinden dünyaya gelen ikizleri ares ve güney, 2009 yılında doğmuştu.

Gulben E Cifte Dogum Gunu Magazin Hatti
Gulben E Cifte Dogum Gunu Magazin Hatti from bimagazin.com
Tartışma instagram sayfasına da taşındı. Gülben ergen, ailecek çektirdikleri fotoğrafı instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. Gülben ergen'den kıskandıran fotoğraf sanat yönetmenliğini mustafa erdoğan'ın yaptığı kıvılcım dans topluluğu, kadıköy halk eğitim merkezi'nde gösteri sergiledi. Gülben ergen, ikizleri ares ve güney'in gösterisi için eski eşi mustafa erdoğan'la bir araya geldi. Anadolu ateşi nin genel sanat yönetmeni mustafa erdoğan'ın hazırladığı dans gösterisini izlemeye eski eşi ünlü sanatçı gülben ergen ve çocukları ares, güney'de geldi. Aile mahkemesi'nde görülen duruşmada, gülben ergen, mustafa erdoğan ile ergen'in avukatı kezban hatemi ve erdoğan'ın avukatı ali gayıranal hazır bulundu. Ergen, pes etmedi, ertesi yıl bir kez daha kapıyı çaldı. Gülben ergen, çocukları atlas, ares ve güney ile birlikte mustafa erdoğan'ın genel sanat yönetmenliğini yaptığı anadolu ateşi dans topluluğu'nun gösterisini izlemeye gitti.

Gülben ergen, çocukları atlas, ares ve güney ile birlikte mustafa erdoğan'ın genel sanat yönetmenliğini yaptığı anadolu ateşi dans topluluğu'nun gösterisini izlemeye gitti.

Gülben ergen kavgaya rağmen instagram'da bir aile fotoğrafı paylaştı. Gülben ergen'den kıskandıran fotoğraf sanat yönetmenliğini mustafa erdoğan'ın yaptığı kıvılcım dans topluluğu, kadıköy halk eğitim merkezi'nde gösteri sergiledi. Bu gerginlik instagram'a da taşındı. Shakıra'ya dans dersi vermeyi reddeden mustafa erdoğan, gülben'i de reddetti. Eski eşi gülben ergen'in yanına oturan mustafa erdoğan ise i̇yi ki gelip bize destek oldu dedi. Gülben ergen ve mustafa erdoğan'ın 2009 yılında dünyaya gelen ikizleri güney ve ares, doğum gününü kutladı. İzlemeye gelenler arasında mustafa erdoğan'ın eski eşi gülben ergen ile oğulları atlas, ares ve güney de vardı. Zaman zaman farklı konularla ilgili röportajlar yapan ünlü sanatçı gülben ergen, son olarak eski eşi mustafa erdoğan'a mikrofon uzattı. 7 yıllık evliliklerini 2012'de bitiren gülben ergen ile mustafa erdoğan, önceki gün oğulları atlas'ın (10) yaş günü partisinde bir araya geldi. Dekorasyon zevklerimiz mustafa'yla çok uyuyor dedi. Çocukları ve eski eşiyle öğlen yemeğinde buluşup fotoğraf çektiren ergen, çektirdiği fotoğrafı instagram hesabından mustafa erdoğan'a teşekkür ederek paylaştı. Atlas, ares ve güney'i bakıcıları uzaklaştırdı. Gülben ergen, ailecek çektirdikleri fotoğrafı instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

Gülben ergen, ikizleri ares ve güney'in gösterisi için eski eşi mustafa erdoğan'la bir araya geldi. Anne, baba ve ağabeyi üçlüsü olarak evlatlarımızı alkışladık, sardık, sarmaladık. Zaman zaman farklı konularla ilgili röportajlar yapan ünlü sanatçı gülben ergen, son olarak eski eşi mustafa erdoğan'a mikrofon uzattı. Shakıra'ya dans dersi vermeyi reddeden mustafa erdoğan, gülben'i de reddetti. Programına verilen arada kısa bir bodrum tatili yapan gülben ergen, ikizleri mustafa ares ve güney'i babası mustafa erdoğan'a teslim edip oğlu atlas ile gündoğan'daki yazlığında tatile çıktı.

Tagged Gulben Ergen And Mustafa Erdogan Famousfix
Tagged Gulben Ergen And Mustafa Erdogan Famousfix from img6.bdbphotos.com
Şarkıcı gülben ergen'in mustafa erdoğan ile evliliğinden dünyaya gelen ikizleri ares ve güney, 2009 yılında doğmuştu. Tartışma esnasında çiftin oğulları atlas, ares ve güney bakıcıları tarafından salondan çıkartıldı. Ergen, paylaşıma duygusal da bir not düştü. Help us build our profile of gulben ergen and mustafa erdogan! Programına verilen arada kısa bir bodrum tatili yapan gülben ergen, ikizleri mustafa ares ve güney'i babası mustafa erdoğan'a teslim edip oğlu atlas ile gündoğan'daki yazlığında tatile çıktı. Aile mahkemesi'nde görülen duruşmada, gülben ergen, mustafa erdoğan ile ergen'in avukatı kezban hatemi ve erdoğan'ın avukatı ali gayıranal hazır bulundu. Ergen, partiye atlas ve ikiz oğulları ares ile güney'i alarak geldi. Gülben ergen ve çocuklarını atatürk havalimanı'nda dört yıl önce boşandığı eşi mustafa erdoğan karşıladı.

Bu gerginlik instagram'a da taşındı.

Gülben ergen ve çocuklarını atatürk havalimanı'nda dört yıl önce boşandığı eşi mustafa erdoğan karşıladı. Tartışma instagram sayfasına da taşındı. Programına verilen arada kısa bir bodrum tatili yapan gülben ergen, ikizleri mustafa ares ve güney'i babası mustafa erdoğan'a teslim edip oğlu atlas ile gündoğan'daki yazlığında tatile çıktı. Tartışma esnasında çiftin oğulları atlas, ares ve güney bakıcıları tarafından salondan çıkartıldı. Buna karşı mustafa erdoğan, gülben ergen'in olmadığı, yalnızca 3 oğlu ile çektirdiği fotoğrafı instagram sayfasına koydu. Anne, baba ve ağabeyi üçlüsü olarak evlatlarımızı alkışladık, sardık, sarmaladık. 'atlas bebek' adıyla hayli medyatik olan ilk çocuklarının ardından 22 haziran 2009'da ikizleri ares ve güney doğdu. Gülben ergen, ikizleri ares ve güney'in gösterisi için eski eşi mustafa erdoğan'la bir araya geldi. Davette eski çiftin annebabaları da vardı. Atlas, ares ve güney'i bakıcıları uzaklaştırdı. 7 yıllık evliliklerini 2012'de bitiren gülben ergen ile mustafa erdoğan, önceki gün oğulları atlas'ın (10) yaş günü partisinde bir araya geldi. Zaman zaman farklı konularla ilgili röportajlar yapan ünlü sanatçı gülben ergen, son olarak eski eşi mustafa erdoğan'a mikrofon uzattı. Atlas, ares ve güney'i bakıcıları uzaklaştırdı.

Tatil bitti, ergen de önceki gün türkiye'ye döndü. Şarkıcı gülben ergen'in mustafa erdoğan ile evliliğinden dünyaya gelen ikizleri ares ve güney, 2009 yılında doğmuştu. 7 yıllık evliliklerini 2012'de bitiren gülben ergen ile mustafa erdoğan, önceki gün oğulları atlas'ın (10) yaş günü partisinde bir araya geldi. İkizleri mustafa ares, güney ve büyük oğlu atlas iye birlikte türkbükü'nde akşam yemeği yiyen ikilinin keyifleri oldukça yerindeydi. Mustafa erdoğan, doğum günü partisinden gülben ergen'in olmadığı fotoğrafı seçti, sayfasından paylaştı.

Gulben Ergen Mustafa Erdogan Ve Cocuklari Ile Pazar Yemeginde
Gulben Ergen Mustafa Erdogan Ve Cocuklari Ile Pazar Yemeginde from www.haberakar.com
Gülben ergen geçtiğimiz haziran ayında erken doğum yaparak ikiz çocuklarını dünyaya getirmişti. Shakıra'ya dans dersi vermeyi reddeden mustafa erdoğan, gülben'i de reddetti. Bu karede mustafa erdoğan'ın da olmasına dikkat çekti. Şarkıcı gülben ergen, 8 yıl evli kaldığı ve boşanmalarının ardından çocukları için sık sık bir araya geldiği mustafa erdoğan hakkında açıklamalarda bulundu. Şarkıcı gülben ergen ve eski eşi mustafa erdoğan, çocukları için bir araya geldi. Davette eski çiftin annebabaları da vardı. 'atlas bebek' adıyla hayli medyatik olan ilk çocuklarının ardından 22 haziran 2009'da ikizleri ares ve güney doğdu. Boşanma kararı alan gülben ergen ve mustafa erdoğan, önceki gün ikizleri ares ve güney'in doğum günü için, uzun bir aradan sonra bir araya geldi!.

Gülben ergen ve mustafa erdoğan'ın 2009 yılında dünyaya gelen ikizleri güney ve ares, doğum gününü kutladı.

Gülben ergen mustafa erdoğan çifti haklarında çıkan boşanma haberlerinden sonra ilk kez bir araya geldi. Ergen ikiz çocuklarından birine kendi isteği olan güney, diğer çocuğuna ise baba mustafa erdoğan'ın istediği ares isimlerini vermişti. Buna karşı mustafa erdoğan, gülben ergen'in olmadığı, yalnızca 3 oğlu ile çektirdiği fotoğrafı instagram sayfasına koydu. Bu gerginlik instagram'a da taşındı. 'atlas bebek' adıyla hayli medyatik olan ilk çocuklarının ardından 22 haziran 2009'da ikizleri ares ve güney doğdu. Gülben ergen kavgaya rağmen instagram'da bir aile fotoğrafı paylaştı. Atlas, ares ve güney'i bakıcıları uzaklaştırdı. Milliyet'te yer alan habere göre fotoğraflarını instagram'a koyan ergen, biz, miniklerimizin gösterisine gitmek için buluştuk. Ergen, partiye atlas ve ikiz oğulları ares ile güney'i alarak geldi. Gülben ergen ve çocuklarını atatürk havalimanı'nda dört yıl önce boşandığı eşi mustafa erdoğan karşıladı. Shakıra'ya dans dersi vermeyi reddeden mustafa erdoğan, gülben'i de reddetti. Anne, baba ve ağabeyi üçlüsü olarak evlatlarımızı alkışladık, sardık, sarmaladık. Ancak gülben ergen ile mustafa erdoğan partide önce tartıştı, sonra kavga etti.

Gülben ergen, ailecek çektirdikleri fotoğrafı instagram hesabından takipçileriyle paylaştı gülben ergen. Gülben ergen geçtiğimiz haziran ayında erken doğum yaparak ikiz çocuklarını dünyaya getirmişti.

Posting Komentar

0 Komentar